blog-logo

De vineri intră în funcţiune linia de transport din Poiana Mică în Poiana Braşov

De vineri intră în funcţiune linia de transport din Poiana Mică în Poiana Braşov

Viceprimarul Laszlo Barabas și conducerea RATBV SA au prezentat marţi traseul noii linii de transport care va face legătura dintre parcarea multietajată din Poiana Mică și Poiana Brașov (telegondolă), linie care va deveni funcțională de vineri, 22 decembrie.

„De vineri, parcarea multietajată din Poiană va asigura toate facilităţile necesare pentru turişti, inclusiv sistemul park&ride. Astfel, turiştii îşi pot parca maşina aici, iar de la parcare, cu autobuzul 60, ajung până la telegondolă si telecabina Kanzel, fără a mai fi nevoiţi sa meargă în clăpari şi cu schiurile în spate prin staţiune. Aceeaşi facilitate o au si cei care vin cu autobuzul 20, din Braşov, şi care pot lua autobuzul 60 de aici, ca sa nu mai fie nevoiţi să meargă de la parcarea mare, pe jos, până la pârtii. Sper ca în acest fel, pe lângă descongestionarea traficului din Poiana Braşov, să reuşim să oferim turiştilor condiţii optime de transport“, a declarat viceprimarul Barabas. 

„Din data de 22 decembrie vom pune la dispoziția brașovenilor și a turiștilor o nouă linie de transport, cu indicativul 60, care va asigura legatura între Poiana Mică și zona telegondolei din Poiana Brasov, pe un traseu ce măsoara aproximativ 5 km. Acest nou traseu va fi deservit de șase autobuze noi, achizitionate recent de RATBV SA si care asigură toate condițiile de siguranță și confort pentru cei care aleg sa folosească sistemul public de transport din municipiul Brașov. Avem toate capacitățile pregătite pentru ca, în cazul unui flux mare de călători, să asigurăm pe linia 60 o frecvență a autobuzelor la fiecare cinci minute“, a declarat, la rândul său, Ovidiu Bucurei, director general RATBV

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Peste 400 de voluntari au curăţat Făgărașul de gunoaie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate