Un englez s-a răsturnat cu mașina pe DN13. Surpriza polițiștilor

Un englez s-a răsturnat cu mașina pe DN13. Surpriza polițiștilor

Polițiștii Serviciului Rutier Brașov au constatat în data de 18 decembrie, în jurul orei 5.00, producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism  înmatriculat în Marea Britanie, pe DN 13.

Un bărbat de 45 ani, cetățean britanic, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Rupea spre Brașov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut face dovada că posedă permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Alte articole:   VIDEO Conducerea Spitalului Județean a lămurit problema paturilor ATI destinate bolnavilor de coronavirus! De la finalul lunii vom avea 13 paturi noi, complet echipate!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate