Cei mai activi voluntari brașoveni (partea a 2-a)

Cei mai activi voluntari brașoveni (partea a 2-a)

Seara voluntarilor brașoveni i-a premiat anul acesta pe cei mai activi voluntari, nominalizați de organizațiile din care fac parte. Evenimentul a fost organizat în 5 decembrie de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și partenerii săi, Asociația Colors și Centrul de Voluntariat Brașov.

Așadar săptămâna aceasta avem ocazia să îi cunoaștem pe cei care în 2017 și-au dedicat energia și timpul cauzelor lor favorite!

Ruxandra Cioacă, PRIME Brașov

Mereu implicată și gata să te ajute, Ruxandra Cioacă este omul minunat care mereu este acolo pentru tine. Fiind în echipa PRIME Brașov pe postul de PR Manager, aceasta a organizat și coordonat departamentul de PR, postările pe rețelele de socializare și a păstrat legăturile cu partenerii externi. A contribuit semnificativ la realizarea evenimentelor externe, ce au avut un real succes. Noi o considerăm omul de bază al echipei PRIME Brașov! Pentru activitatea sa din anul 2017, Ruxandra a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

 

Maria Palaghiu, Asociația Comunitară Centrul Educațional Sofia

Alte articole:   Creșterea salariilor profesorilor, amânată pentru 2021

Maria s-a implicat ca voluntar încă de la înființarea asociației (decembrie 2016) și a susținut toate acțiunile și proiectele asociației din 2017, respectiv: 1. Biblioteca Vie – A participat ca organizator ți carte vie la cele două ediții organizate la Colegiul de Științe Grigore Antipa din Brașov și la Școala Gimnazială Vama Buzăului. La cele două evenimente au participat 200 de elevi 2. Lumini și Umbre – În cadrul săptămânii altfel, Maria a însoțit ACCES-ul la Școala Gimnazială din Hălchiu, unde, a desfășurat activități ludice și creative pentru 50 de copii, împreună cu membrii asociației. 3. Vreau să fiu un OM mare – Maria  a fost principalul organizator și promotor al campaniei „Vreau să fiu un OM mare!” prin intermediul căreia s-au colectat rechizite pentru copiii de etnie romă din Codlea și Gârcini. Datorita implicării Mariei, am reușit să mobilizăm comunitatea locală și să sprijinim cu rechizite peste 200 de copii. Maria s-a ocupat de contactarea potențialilor donatori, colaboratori, în promovarea și distribuirea rechizitelor. 4. Schimbarea începe cu TINEri – Proiectul a urmărit stimularea implicării tinerilor în daaptarea procesului educațional la nevoile și la contextul social existent. Maria s-a implicat în organizarea și desfășurarea dezbaterii publice „Let’s talk about education”, în organizarea și desfășurarea training-ului pentru tineri „Managementul proiectelor și scrierea cererilor de finanțare.” Dincolo de activitățile desfășurate, Maria este persoana care aduce entuziasmul în echipă. Este persoana care mereu încurajează, vine cu soluții, ajută când și unde este nevoie. Mai mult decât atât, reușește sî mobilizeze și alte persoane pentru a se implica în acțiunile de voluntariat.  Pentru activitatea sa din anul 2017, Maria a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Alte articole:   Dobânzile pentru creditele în lei continuă să scadă

 

Emese Bandi – Rețeaua CAN

Emese a fost nominalizată pentru activitatea de voluntariat în cadrul cursurilor multimedia, din perioada mai-septembrie 2017. Emese a fost beneficiar al programului nostru de tineret în 2015, iar din 2016 a devenit voluntar și pregătește pentru alți elevi, din spatele scenei, activitatea de educație – de la jocuri, fișe de lucru, până la metode de predare și explicare. Acum dă mai departe ceea ce a învățat și cu pasiune și dedicare oferă un exemplu tuturor celor care vor să se implice în lucrul cu tinerii. În plus, Emese a devenit un promotor al potențialului pe care tinerii îl au în orașul Săcele, participând în martie 2016 la organizarea și implementarea tuturor activităților dedicate zilei tineretului locale. Emese este printre acei voluntari pe care te poți baza, responsabilă și silitoare în orice situație. De la timiditate la inițiativă s-ar putea numi pe scurt traseul ei profesional-vocațional. Pentru activitatea sa din anul 2017, Emese a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Alte articole:   Instanța a decis: APDT prezidată de Macedonschi a dat o gaură de 90.000 de euro Consiliului Județean (ep. 1)

 

Christel Berbec – Cercetașii României, Filiala Brașov

Doamna Christel Berbec este un voluntar cu suflet tânăr. O persoană implicată, dedicată, conștiincioasă, plină de viață și mare iubitoare a naturii. Pentru activitatea sa din anul 2017, Christel a fost premiată în cadrul evenimentului “Seara voluntarilor”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate