blog-logo

Comandament de iarnă în domeniul turismului, în Predeal, Poiana Braşov şi zona Bran-Moieciu

Comandament de iarnă în domeniul turismului, în Predeal, Poiana Braşov şi zona Bran-Moieciu

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC)  a anunțat că înființează, începând cu data de 17 decembrie, comandamente de iarnă în staţiunile din judeţul Braşov, respectiv Predeal, Poiana Braşov şi zona Bran-Moieciu.

Din aceste comandamente vor face parte comisari de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului, care vor putea să preia reclamaţiile turiştilor nemulţumiţi de serviciile din staţiuni.

În acest scop, în stațiunile mai sus menționate, vor fi desfășurate activități cu caracter preventiv, pentru preîntâmpinarea problemelor care se pot ivi în perioada Sărbătorilor, astfel încât turiştii să poată beneficia de servicii de calitate.

„Aceste comandamente sunt înfiinţate în spriritul prevenţiei. Pe perioada comandamentului de iarnă, comisarii ANPC vor desfăşura acţiuni de control, vor fi preluate şi soluţionate petiţiile consumatorilor. Totodată, vom încerca să facem şi campanii de informare şi educare a consumatorilor“, a declarat Emil Niţă Jr., vicepreşedintele ANPC România.

Autorităţile de control din Braşov au avut marți, o întâlnire cu agenţii economici din judeţ pentru a pregăti sezonul de iarnă 2017, la care a participat şi ministrul Turismului, Titus Dobre.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023. Calendarul probelor ar putea fi afectat de greva din Educație

Anunţuri mică publicitate