blog-logo

Vreme și condiții excelente pentru schiat în Poiana Brașov

Vreme și condiții excelente pentru schiat în Poiana Brașov

Datorită ninsorii din ultimele zile, dar și a folosirii zăpezii artificiale, pârtia Drumul Roşu este practicabilă pe întreaga ei lungime (4,75 km) , astfel că amatorii pot schia până în Poiana Braşov.

Potrivit reprezentanților Primăriei, se schiază, în continuare, în condiţii excelente în zona superioară a masivului Postăvarul, pe pârtia Kanzel, pârtia Sulinar, deschisă până la lac, cu intrare în Drumul Roşu, pârtia Lupului, deschisă până la staţia inferioară a telescaunului Ruia.

Stratul de zăpadă pe pârtii este de 40-50 de cm, zăpadă naturală și artificială.

În ceea ce priveşte instalaţiile de transport pe cablu, luni au fost deschise telegondola şi telescaunul Ruia.

Peste 17.000 de urcări cu instalaţiile de transport pe cablu

Alte articole:   FOTO&VIDEO Doi urşi care au intrat în curtea unei pensiuni din Săcele şi nu au putut fi alungaţi, tranchilizaţi şi duşi în pădure

În weekendul trecut, au fost consemnate peste 17 mii de treceri prin turnichetele instalațiilor de transport pe cablu: aproape 900 de treceri vineri, când a funcţionat doar telecabina Kanzel, peste 10 mii de treceri sâmbătă, iar duminica peste 6 mii.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate