blog-logo

Târg de Crăciun la Muzeul de Etnografie. Ornamente pentru brad realizate de dantelărese și artizani

Târg de Crăciun la Muzeul de Etnografie. Ornamente pentru brad realizate de dantelărese și artizani

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Muzeul de Etnografie Brașov (Bulevardul Eroilor nr. 21 A), așteaptă brașovenii și turiștii, începând cu data de 12 decembrie 2017, să treacă pragul unui mic Târg de Crăciun.

În cadrul târgului vizitatorii vor putea admira și cumpăra: mileuri și ornamente pentru bradul de Crăciun realizate astăzi în tehnica dantelei cu ciocănele, design vestimentar și globuri realizate în tehnica frivolite, jucării croșetate și lumânări parfumate.

Târgul de Crăciun este susținut de Berze Katalin și tinerele dantelărese din localitatea Sâncrai, jud. Harghita, care realizează obiecte în tehnica dantelei cu ciocănele, dantelăreasa Violeta Roman din Feldioara, care completează târgul cu globulețe și gulere lucrate în tehnica frivolite, și artizanii brașoveni Gabriela Bularca și Lucica Burkuș, care aduc mai aproape spiritul sărbătorilor prin jucării croșetate și lumânări parfumate.

Alte articole:   Întreruperi de curent în mai multe localități din județul Brașov

Târgul de Crăciun face parte din strategia de marketing a noii expoziții permanente „Memoria fibrelor textile. De la împletitul manual la tricotajul mecanic” deschisă la Muzeul de Etnografie Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.