blog-logo

Întâlnire între premierul Mihai Tudose şi vicepreşedintele Băncii Mondiale, pentru construcţia autostrăzii Ploieşti-Braşov

Întâlnire între premierul Mihai Tudose şi vicepreşedintele Băncii Mondiale, pentru construcţia autostrăzii Ploieşti-Braşov

Premierul Mihai Tudose se întâlneşte marţi, la Palatul Victoria, cu vicepreşedintele Băncii Mondiale, Cyril Muller, discuţiile venind în contextul în care oficialii Băncii şi-au arătat interesul de a sprijini construcţia autostrăzii Ploieşti-Braşov.

Întâlnirea, programată pentru ora 10.00, va avea loc la Palatul Victoria.

Premierul Mihai Tudose va avea discuţii cu delegaţia Băncii Mondiale, condusă de vicepreşedintele Cyril Muller, în contextul în care instituţia financiară a decis să ofere asistenţă în ceea ce priveşte implementarea proiectului autostrăzii Ploieşti-Braşov.

Părţile au discutat, la finalul lunii octombrie, măsurile necesare demarării proiectului convenindu-se înfiinţarea unui comitet de coordonare, la nivelul Secretariatului General Guvernului, condus de vicepremierul Ion Marcel Ciolacu, şi o unitate de implementare a proiectului, la Ministerul Transporturilor, responsabilă de componenta tehnică.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un brașovean zice că vrea șefia USR PLUS
  1. Iorgu. Ultimele mangleli si gogosi legate de autostrada pe anul asta. Urmeaza dumele si iordanele legate de aeroportul fantoma. Ajutoarele UE au disparut de tot nea Dane, nu ai auzit nimic? Ca de la ultima țeapa s-a asternut uitarea. Ca si asa era marfa proasta dar unii se bucurau la ele.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.