blog-logo

Întâlnire agenţi economici – Protecţia Consumatorului, pentru a nu exista probleme în sezonul turistic

Întâlnire agenţi economici – Protecţia Consumatorului, pentru a nu exista probleme în sezonul turistic

În vederea prevenirii și evitării situațiilor în care brașovenilor și turiștilor le pot fi prejudiciate drepturile, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Centru Brașov organizează în data de 12.12.2017,  de la ora 11.00la Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov, o întâlnire de consiliere, mediere și informare cu agenții economici din județul Brașov, care desfășoară activități în domeniul turismului și alimentației publice.

„Ne vom bucura de prezența ministrului Turismului, domnul Mircea Titus Dobre, președintele A.N.P.C., domnul Marcel Bogdan Pandelică, câ tși cu reprezentanții altor instituții cu atribuții de control”, a precizat comisar şef C.R.P.C. Brașov, Claudiu Sorin Susanu.

Acțiunea este realizată în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov și Asociaţia de Turism Poiana Braşov și este premergătoare comandamentului de iarnă A.N.P.C., care se va desfășura în perioada 17-22.12.2017 și 27-29.12.2017.

Alte articole:   Expoziția “Culorile Orașului” prezintă Brașovul în GIF-uri

„Plecăm de la premiza că este mai important să prevenim decât să sancționăm, de aceea sperăm într-o prezență cât mai numeroasă a agenților economici”, spune Susanu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.