blog-logo

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, marcată la Centrul de Voluntariat

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, marcată la Centrul de Voluntariat

Ziua internațională a drepturilor omului este marcată în întreaga lume la 10 decembrie. La această dată, în 1948, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Anul acesta, Ziua internațională a drepturilor omului reprezintă începutul unei campanii ce se va întinde pe parcursul unui an de zile pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a Declarației Universale a Drepturilor Omului, se arată pe site-ul www.un.org.

Cu această ocazie, duminică, 10 decembrie a.c., vă invităm la o proiecție de film pe această temă, la Centrul de Voluntariat Brașov – sub Tâmpa, Str. Suișul Castelului nr. 1-3, Brașov (jud. Brașov), începând cu orele 15:00.

Intrarea gratuită.

Drepturile omului sunt și drepturile tale!

Alte articole:   Cîmpeanu: Tezele pe semestrul I se vor da în primele două săptămâni din ianuarie 2022

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului internațional „School of Active Citizens”/ „Școala cetățenilor activi”.

Proiectul internațional, finanțat prin programul Erasmus +, vizează întărirea cooperării între educația formală și non-formală cu scopul de a oferi elevilor o educație integrată și de a le facilita acestora o mai bună integrare în societate.

El este coordonat de organizația YUPI (Youth Union of People with Initiative) din Portugalia și implementat în parteneriat cu: Grupul Școlar Gondifelos din Portugalia; Asociația Semper Avanti şi Școala Zespól Dwujezycznych din Polonia; Asociația Pre Rozvoj Gemera şi Școala Vocațională Pod Banosom din Slovacia; Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului Feed-Back şi Colegiul Tehnic “Transilvania” Braşov din România.

Alte articole:   Universitatea Transilvania urcă 32 de poziții în clasamentul internațional Best Global Universities 2022

Proiecție posibilă cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.