Tâlhari arestaţi de poliţişti

Tâlhari arestaţi de poliţişti

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a  doi tineri de 18, respectiv 16 ani, din județul Brașov.

Aceștia, în data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 23.30, în timp ce se aflau în apropierea unei stații RATBV SA, de pe B-dul Saturn, din municipiul Brașov, ar fi abordat un bărbat sub pretextul de a-i solicita țigări după care l-ar fi agresat fizic, i-ar fi controlat buzunarele și i-ar fi sustras suma de aproximativ 150 lei.  Întrucât în momentul în care cei doi se îndepărtau, telefonul mobil al victimei ar fi sunat, aceștia ar fi revenit și ar mai fi aplicat victimei câteva lovituri, după care i-ar fi adresat amenințări.

Polițiști i-au identificat și i-au reținut pe tineri, care au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, Judecătoria Brașov a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Polițiștii continuă verificările în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru probarea întregii activități infracționale a celor bănuiți.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap