blog-logo

Oprit de poliţişti după o urmărire pe străzile din Răcădău

Oprit de poliţişti după o urmărire pe străzile din Răcădău

Un conducător auto a ajuns în arestul poliției după ce a ignorat semnalul regulamentar de oprire, al unui echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Brașov.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Răcădău. Șoferul se deplasa pe strada Carpaților și a ignorat semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor.

Deoarece conducătorul auto a refuzat să oprească, echipajul a trecut la urmărirea acestuia, până pe o străduță lăturalnică, unde au reușit să-l prindă.

„Conducătorul auto nu a respectat semnalul polițistului, pe care l-a ocolit și a continuat deplasarea. Echipajul de poliție pornit în urmărirea lui a reușit să îl intercepteze în spatele imobilului cu nr. 1, de pe B-dul Muncii”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alte articole:   Vacanţa forţată ar putea fi recuperată prin şcoală cu prezenţă fizică, în ianuarie 2022

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul Poliției Brașov, iar cercetările continuă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.