blog-logo

Show RXF la Braşov, transmis în peste 25 de țări!

Show RXF la Braşov, transmis în peste 25 de țări!

Luni, 18 decembrie, Brasovul va fi gazda unui important show RXF care va reuni nume sonore din MMA-ul mondial. Evenimentul va avea loc la Lux Divina – Sala Dacia iar biletele vor avea un preț de pornire de la 60 de lei.

 Brasovul va fi gazda unui eveniment de o mare greutate în lumea mondială a MMA-ului. Acest show va aduce în cușca RXF cei mai importanți luptători de MMA ai momentului: Sandu Lungu “Muntele Bihorului”, Maris Ciprian, Bogdan Barbu , Diana „Printesa Razboinica” Belbita, Negumereanu Nicolae , Lascar „Bestia Moldovei” Corneliu , Bunea „Spartanul”Izidor , dar și staruri internaționale precum: Diego Nunes  din Brazilia  (ex-luptător UFC),Carlo Pedrosoli Jr. din Italia  (nepotul binecunoscutului Bud Spancer ) și mulți alții.

Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Gala va fi transmisă în peste 25 de țări, un prilej extraordinar pentru municipiul Brasov , dar și pentru companiile din județ să beneficieze de expunerea prin canalele media oferite de RXF.

Pentru prima data vom avea parte de un „razboi” intre doua promotii si anume RXF (Real Xtreme Fighting) promotie romaneasca avand sediul in Brasov si Magnum FC promotie din Italia – Roma .

Bilete se pot achiziționa din rețeaua Eventim, OMV, Vodafone, Orange, Carrefour. Prețul minim al unui bilet este de 60 de lei. Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 19:00

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate