blog-logo

Horia Brenciu face show la București. Acasă la Brașov…

Horia Brenciu face show la București. Acasă la Brașov…

Braşoveanul Horia Brenciu susţine în acest weekend trei spectacole la Sala Palatului (8, 9, respectiv 10 decembrie). Artistul a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că toate biletele au fost vândute, iar la cererea publicului s-a organizat şi un al treilea spectacol vineri, 8 decembrie.

Showman-ul Brenciu a avut numeroşi invitaţi care au contribuit, la rândul lor, la atmosfera de vis şi distracţia maximă din cadrul spectacolului din 8 decembrie. Printre aceştia s-au numărat: HB Orchestra, formaţia Three O’Clock şi Blue Noise, Feli Donose, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă şi Horia Moculescu.

Spectacolul de trei ore, în care s-au fredonat atât colinde româneşti, cât şi cele mai cunoscute colinde în limba engleză, a avut şi un moment comemorativ. Artistul, cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de la moartea celebrului cântăreţ Dean Martin, a cântat piesele emblematice ale acestuia alături de Horia Moculescu, Gabriel Cotabiţă şi Aurelian Temişan.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Publicul a fost încântat de prestaţia artistului care, deşi a susţinut primul său concert de Crăciun la Sala Palatului, a creat un show adevărat, cu care şi-a obişnuit şi îşi respectă publicul de 24 de ani. Horia Brenciu şi-a încheiat spectacolul promiţând că anul viitor va reveni pe scena Sălii Palatului cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la debutul său în cariera de artist.

Timea Prosan

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate