blog-logo

Corul de Copii Unison, unul din cele mai bune 10 coruri din Romania!

Corul de Copii Unison, unul din cele mai bune 10 coruri din Romania!

Asa a fost desemnat Corul de Copii UNISON odata cu preselectia lui pentru participarea la “Gala Premiilor Excelsior – Eurovision Choir of the Year”, care va putea fi urmarit pe TVR2 duminica, 10 decembrie, intre orele 14.45 – 17.00, in direct.
Performanta Corului de Copii Unison, indrumati de maestrul George Dumitrascu, este rasplatita din nou prin onoarea de a fi prezenti la momentul selectiei unui cor care sa reprezinte Romania la “Eurovision Choir of the Year”, organizat de European Broadcasting Union si Interkultur Foudation. 

O adevarata mandrie pentru Brasov, membrii Corului de Copii Unison, alaturi de mentorul lor, cunoscutul si talentatul George Dumitrascu, vor fi astfel evaluati de un juriu de specialitate, insa vor avea nevoie de sustinerea noastra, a tuturor, precum si de voturile noastre.

Au trecut de o preselectie riguroasa, in cadrul careia nume precum Gheorghe Zamfir – Naist virtuoz, compozitor și doctor în muzică, prof. univ. dr. Valentin Gruescu – dirijor, compozitor, conferenţiar universitar, doctor în muzică, Daniel Jinga – maestru de cor al Operei Naționale București, Paula Seling – solist vocal, Maria Rotar – director adjunct Teatrul Excelsior au decis participantii la marea finala.
Acesti copii minunati va invita, asadar, sa-i admirati in evolutia lor plina de emotie si magie, asa cum doar vocile Unison o pot face. Vor confirma odata in plus talentul si performanta unei echipe absolut minunate.

Cu siguranta le veti fi alaturi, ii veti sustine, iar ei vor face tot ce le sta in putinta sa fie aceleasi stele cu stralucire unica.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sf. Dumitru, Izvorâtorul de mir - Tradiții și obiceiuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.