blog-logo

De vineri se va schia din nou în Poiana Brașov

De vineri se va schia din nou în Poiana Brașov

Conducerea Primăriei Brașov a anunțat că, de vineri, pârtiile așteaptă sosirea iubitorilor de schi. Acest lucru a fost permis de conditiile meteo favorabile, in special vremea rece, care a permis producerea zapezii artificiale. Vor fi deschise doar partiile din partea superioara a masivului Postavaru.

„Stratul de zapada de pe partii masoara, dupa amenajare, aproximativ 40-50 de cm, cea mai mare parte fiind zapada artificiala. De vineri, 8.12, se va putea schia pe urmatoarele partii: partea superioara a Lupului şi Drumului Rosu, Kantzel si Doamnei. Vor functiona instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola si telescaun Ruia, la care se adauga si telecabina Kanzel. Avand in vedere ca din acest sezon vor functiona (la telegondola si telecabina Capra Neagra) si cele doua aparate de retur skipass-uri, de unde iti poti recupera garantia pentru aceste carduri, valoare de garantie pentru ele va scadea de la 15 lei la 10 lei. Totodata, le reamintim celor care au rămas cu puncte pe skipass-uri de sezonul trecut, că aceste puncte nu pot fi reportate pentru acest sezon”, a anunţat viceprimarul Laszlo Barabas.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Serviciul Județean de Protecția Plantelor cumpără... un patinoar artificial!
  1. Nu prea este corect,..am dat bani pe punctele acelea rămase!

    Reply
  2. […] Tot de astăzi, 08.12.2017, se poate schia în condiții foarte bune în partea superioară a masivului Postăvarul. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.