blog-logo

Sute de cutii cu cadouri, aproape 2 tone de haine, peste 17 tone de lemne!

Sute de cutii cu cadouri, aproape 2 tone de haine, peste 17 tone de lemne!

Sute de cadouri au fost pregătite, ambalate și sortate de către elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Nr.30 din Brașov. Aceștia s-au alăturat Campaniei ”Împreună de Sărbători”, organizată pentru al treilea an la rând de către Asociația ”Aici pentru Tine”.

Cadourile frumos împachetate, conțin haine, încălțăminte, rechizite, dulciuri, jocuri și nu numai, pentru fete și băieți de diferite vârste, de la 4 la 14 ani. A fost nevoie de cinci autoturisme, încărcate până la refuz, pentru transportul tuturor cadourilor, de la Școală, la sediul Asociației. De aici, acestea vor pleca zilele următoare către beneficiarii Asociației, Centre de Plasament, familii defavorizate și nu numai.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău

De la 1 noiembrie, de când a fost demarată Campania ”Împreună de Sărbători” și până astăzi, 6 decembrie 2017, zeci de brașoveni au ajuns la sediul Asociației pentru a dona haine, încălțăminte, jucării, cărți, electrocasnice, pături, lenjerii, dar și multe altele. În total, putem vorbi de aproape 2 tone de articole. De asemenea aproape 400 de cutii de produse lactate, au fost donate de către Covalact România.

În plus, în cadrul Campaniei, o companie din Horezu, județul Vâlcea, a donat peste 17 tone de lemne pentru familiile aflate în medii defavorizate. Materialul lemnos a fost transportat cu ajutorul companiei Speed&Trust din Brașov, care a depus un efort considerabil, ca în numai câteva ore, mașinile încărcate să ajungă la beneficiari.

Alte articole:   VIDEO Ninsoare la munte, la jumătatea lunii iunie. DRDP Brașov acţionează pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului

Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, sponsorilor și partenerilor, dar nu în ultimul rând, brașovenilor care s-au mobilizat în număr mare pentru a dona celor care au mai puțin decât noi.

Campania ”Împreună de Sărbători” se va încheia pe data de 15 decembrie, timp în care cei care doresc să facă donații, pot veni la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, din Str.Toporașului Nr.7, Brașov, de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00.

Ai o societate? Atunci poți dona impozitul pe profit. Nu fi indiferent! Împreună putem da o mână de ajutor! Donează impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg.
De asemenea, donații în bani, se pot face în contul Asociației ”Aici pentru Tine”
RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate