Poliţiştii braşoveni au donat sânge pentru colegul lor rănit cu sabia, în timpul unei misiuni

Poliţiştii braşoveni au donat sânge pentru colegul lor rănit cu sabia, în timpul unei misiuni

Polițiști brașoveni din structurile de intervenții speciale, ordine publică și rutieră au donat, miercuri, sânge pentru a veni în ajutorul colegului lor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava, care a fost atacat cu o sabie și rănit grav în timpul unei percheziții domiciliare la Rădăuți.

Devotamentul pentru profesie ce a dictat comportamentul colegului nostru care și-a periclitat viața în timpul intervenției ne comandă respectul și depunem toate eforturile pentru a fi alături de acesta în încercarea din care sperăm să iasă biruitor, precum adevăratul luptător care este”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.

Subofiţerul sucevean, Ciprian Sfichi, a fost internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi, unde a fost supus la mai multe intervenţii chirurgicale. Medicii sunt încă rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Agentul şef adjunct Ciprian Sfichi participa la percheziţii la un traficant de droguri din Rădăuţi atunci când a fost atacat cu o macetă. Suspectul, Alexandru Huţuleac, i-a aşteptat pe mascaţi înarmat cu o sabie, iar primul care a intrat a fost agentul şef Sfichi, care a fost lovit în cap şi a ajuns în stare gravă la spital.

Agresorul a fost reţinut. El a mai fost arestat în iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

Alte articole:   Brașovenii, invitați să participe la plantările din Parcul Dendrologic Kronstadt

Foto: lidovky.cz

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.