Ludovic Orban: PNL va vota pentru transferul terenului necesar construirii Spitalului Clinic de Urgență

Ludovic Orban: PNL va vota pentru transferul terenului necesar construirii Spitalului Clinic de Urgență

Partidul Național Liberal susține proiectul de Lege pentru transferul terenului necesar în vederea construirii noului Spital Clinic de Urgență din Brașov.

Parlamentarul PNL, Gabriel Andronache, s-a luptat pentru acest proiect de lege în Senat pentru a fi aprobat în Comisia pentru amenajarea teritoriului.

„Mai mult, după ce proiectul a ajuns la Camera Deputaților am solicitat discutarea în procedură de urgență a propunerii legislative la Comisia Juridică unde am propus adoptarea”, susține deputatul PNL.

Tot în Camera Deputaților, Comisia pentru administrație publică, condusă de Partidul Național Liberal a dat aviz favorabil acestui proiect de lege cu votul pozitiv al membrilor PNL.

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, transmite cu această ocazie că la votul final din plenul Camerei Deputaților, parlamentarii PNL vor vota pentru aprobarea proiectului de Lege pentru transferul terenului necesar construirii Noului Spital Clinic de Urgență din Brașov.

Şi deputatul Mara Mareş a afirmat că va susţine proiectul în formula propusă de societatea civilă şi susţinută de Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean, fără sintagma „regional”.

„Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților va vota pentru acest proiect de lege, aceasta fiind o decizie deja luată”, afirmă Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

Poziţia liberalilor survine după ce PSD a remis presei un comunicat de presă în care acuză liberalii că se opun transferului terenului.

Alte articole:   Tânăr din Braşov, în arest, după ce a condus fără permis
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov