Seara voluntarilor brașoveni

Seara voluntarilor brașoveni

Directia Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, alături de partenerii săi, Asociația Colors și Centrul de Voluntariat Brașov a organizat ieri seară, începând cu ora 17, la Centrul de Tineret din str. Suișul Castelului nr. 1-3 evenimentul „Seara voluntarilor” destinat celebrării Zilei Internaționale a Voluntarilor, 5 decembrie. Tot cu acestă ocazie Centrul de Tineret din Brașov a sărbătorit 15 ani de activitate.

Seara voluntarilor a adus împreună peste 30 de organizații neguvernamentale din județul Brașov și voluntarii acestora și a cuprins un moment de premiere a celor care s-au implicat activ în proiecte comunitare în județul nostru în anul 2017, dar și un speed-dating între organizațiile participante și o prezentare a oportunităților oferite de către Centrul de Tineret Brașov și voluntarii internaționali aflați în stagiu aici până anul viitor.

Alte articole:   Legea care interzice hărțuirea la locul de muncă, promulgată de președinte

În cadrul evenimentului tinerii participanți și-au exprimat dorința pentru anul viitor de a avea mai multe oportunități de networking și învățare din partea DJST Brașov, sub forma unor tabere, teambuildinguri sau întâlniri. De asemenea ei au putut face un exercițiu de imaginație, punându-se în papucii ministrului Dunca, ideile fiind numeroase, de la rezolvarea problemelor din educație, păstrarea finanțărilor și sponsorizărilor pentru tineret până la dezvoltarea sportului de masă și a infrastructurii aferente.

Evenimentul a făcut parte din proiectul VolTin organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Galerie foto – aici.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate