blog-logo

Cât costă brazii de Crăciun şi când se pun în vânzare

Cât costă brazii de Crăciun şi când se pun în vânzare

Anul acesta Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt“ va scoate la vânzare 100 – 150 de puieţi de brad şi molid din pepiniera proprie.

Cei interesați de cumpărarea unui pom de Crăciun vor putea merge să şi-l aleagă direct din pepiniera de la Brădet, din Săcele, asta după ce au achitat contravaloarea arborelui, la casieria Regiei, de la sediul de pe strada Panselelor.

Din 15 decembrie, aceștia se pot achiziționa la preţuri ca anul trecut, adică între 10 şi 50 de lei, cel mai scump fiind molidul argintiu.

Pe lângă aceştia, vor fi scoşi la vânzare şi brazii confiscaţi din tăierile ilegale, care vor ajunge în cele cinci pieţe din Braşov.

Alte articole:   Pasajul subteran care face legătura între Craiter și Florilor a fost reabilitat

Pomii de Crăciun vor fi scoşi la vânzare și în locaţii special amenajate. Serviciul de Administrare Pieţe din cadrul Primăriei Brașov a lansat o licitaţie în acest sens, care se va definitiva în data de 14 decembrie, după care va începe comercializarea brazilor de Crăciun, în spaţiile special amenajate.

Distribuie dacă îți place!
  1. inca o dovada de cat de praf sunteti, 150 de molizi la un oras de aprox.270.000locuitori, va faceti ca lucrati, atat, sunteti degeaba.

    Reply
  2. Adica intai platesti fara sa vezi, apoi mergi pana la mama naibii in Sacele pentru un Brad. Cei care au gandit acest sistem au fost subnutriti cand erau mici?
    Sau este doar rautate si birocratie camuflata in incompetenta? As intreba de ce partid apartine conducerea regiei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate