Bărbat suspectat că a încercat să violeze o fată de şase ani, reţinut de poliţişti

Bărbat suspectat că a încercat să violeze o fată de şase ani, reţinut de poliţişti

Polițiștii din Rupea au dispus reținerea pentru 24 de ore a  unui bărbat de 55 ani, din județul Brașov, în data de 3 decembrie.

Acesta, la data de 2 decembrie, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla la domiciliul său din satul Fişer, ar fi chemat în locuință o minoră de 6 ani, care locuiește în vecinătate, sub pretextul de a-i oferi dulciuri și haine.  În locuință, bărbatul ar fi îndepărtat parțial hainele minorei și ar fi încercat să întrețină raport sexual cu aceasta.

Întrucât minora era căutată în apropierea locuinței bărbatului de către tatăl său, acesta și-ar fi încetat acțiunile.  Revenită la domiciliu minora a relatat familiei cele petrecute, iar aceștia au sesizat poliția.

Polițiști au acționat cu promptitudine pentru reținerea bărbatului care a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov, iar la data de 4 decembrie a.c., Judecătoria Rupea a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El  este cercetată în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

 

Alte articole:   RPLP Kronstadt RA invită braşovenii la prima întâlnire în cadrul proiectului de consultare pentru punerea în valoare a pădurilor urbane și periurbane, din punct de vedere recreativ, istoric și cultural
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap