blog-logo

Volei: Wild Cats au pornit cu dreptul în retur

Volei: Wild Cats au pornit cu dreptul în retur

Echipa de volei feminin a clubului sportiv Transilvania Brașov a început cu o victorie returul campionatului în divizia A2, seria vest. Pisicile Sălbatice” s-au impus în disputa din deplasare cu CSM Sibiu cu scorul de 3-1 (24-26, 25-19, 25-18, 25-15).

Fetele pregătite de Răzvan Pătran și Adrian Vescan au făcut un meci aproape perfect. După ce au pierdut în prelungiri primul set, Miclăuș și compania s-au dezlănțuit și nu le-au mai dat nicio șansă sibiencelor.

Înaintea partidei de la Sibiu, voleibalistele de sub Tâmpa au efectuat un cantonament de cinci zile în orașul sibian.

„Am avut parte de condiții excelente în cantonamentul de la Sibiu. Ne-am pregătit foarte bine, fetele au răspuns pozitiv la tot ceea ce le-am cerut și acest lucru s-a văzut în meciul cu CSM. Este foarte important că am început bine acest retur. Îmi pare rău că am pierdut acel prim set. Sibiencele au avut avantajul terenului propriu, iar jucătoarele noastre s-au adaptat cu sala în primul set. Gazdele au fost extrem de motivate înaintea acestui meci. Au fost susținute frenetic din tribune de o galerie superbă și au avut și o primă consistentă pentru acest meci. Din fericire am făcut un joc bun și am reușit să ne impunem”, a declarat antrenorul “pisicilor sălbatice”, Răzvan Pătran.

În runda următoare, Transilvania Wild Cats Brașov va juca în compania formației SCMU Craiova.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ludovic Orban: PNL va avea 23 de prefecți, USR-PLUS – 14, iar UDMR – 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate