Braşovenii pot obţine on-line certificatul de urbanism

Braşovenii pot obţine on-line certificatul de urbanism

Brașovenii care au nevoie de eliberarea unui certificat de urbanism (CU) îl pot obține de acum și on-line.

Primăria Braşov oferă posibilitatea braşovenilor să obţină certificate de urbanism complet on-line, de la depunerea documentelor necesare şi până la obţinerea actului în sine, autentic, cu semnătură electronică.

„De peste cinci ani, Primăria Braşov a oferit posibilitatea cetăţenilor de a depune diferite documente on-line, însă de această dată întreg fluxul pentru obţinerea Certificatului de Urbanism a fost transpus în întregime în on-line. Avantajele pentru cetăţean sunt că nu mai este necesară prezenţa sa fizică nici în momentul solicitării, nici la plata taxelor necesare eliberării C.U., nici la completarea documentaţiei sau la ridicarea documentului. Sperăm astfel să reducem şi termenul de eliberare a acestui document, de la 30 – 35 de zile cât este în prezent, la 15 zile. Desigur, în paralel se va putea obţine certificatul şi în forma convenţională, cu semnătură olografă. Lucrăm de asemenea şi la obţinerea on-line a Certificatului de Atestare Fiscală pentru persoane juridice, şi a Permiselor de Liberă Trecere“, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Pentru a putea solicita și primi certificatul de urbanism on-line, este necesar să vă înregistrați pe portalul Primăriei Brașov, www.brasovcity.ro

Alte articole:   Comunitățile minorităților naționale vor folosi gratuit infrastructura culturală

Foto: adevarul.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate