blog-logo

Aproape 500 de braşoveni au semnat împotriva construirii blocurilor din Șchei

Aproape 500 de braşoveni au semnat împotriva construirii blocurilor din Șchei

Locuitorii din Schei si nu numai, prin grupul civic Pro Schei, au depus luni, la Primaria Braşov,  o prima transa de 50 de pagini cu 477 de semnaturi in „format fizic” impotriva proiectului imobiliar de sub Tampa, din str. Petofi Sandor 43-45.

„Prin aceasta campanie solicitam Primariei Municipiului Brasov rezolvarea urmatoarelor probleme: de ordin urbanistic: pentru respectarea unor proceduri legale, de infrastructura: mobilitate, trafic, de utilitati: sistem invechit si subdimensionat, de mediu: conservarea si protejarea naturii, flora, fauna, de patrimoniu – Scheiul este un sit protejat de importanta locala, de ordin economic: turismul, de identitate: Scheiul nu este conceput si pretabil pentru blocuri, unicitatea trebuie pastrata”, se arată în memoriul transmis Primăriei.

Alte articole:   FIN-ECO: Celula 4 de la Depozitul Ecologic Zonal Brașov, autorizată

Campania de strangere de semnaturi continua, iar tinta este sa se depuna cat mai multe semnaturi pana la data limita de 16 decembrie, cand se incheie consultarea preliminara a propunerii „PUZ Petofi Sandor”.  Tabelele cu semnaturi pot fi descarcate de pe pagina de Facebook „Salvati zona Tampei„.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate