Patinoar în aer liber, inaugurat odată cu aprinderea luminițelor de Crăciun, la Râșnov

Patinoar în aer liber, inaugurat odată cu aprinderea luminițelor de Crăciun, la Râșnov

Sezonul sărbătorilor de iarnă va fi deschis la Râşnov în seara zilei de 3 decembrie, cu un eveniment care va avea loc în Piaţa Unirii şi în care principalii actori vor fi copiii de la şcolile din oraş.

Pe pietonalul din centrul orașului va fi amplasată căsuţa lui Moş Crăciun, care va fi deschisă până în 24 decembrie.

Tot aici va fi amplasat  bradul de Crăciun, care va fi împodobit pe model conic, cu beteală, 400 de globuri galbene, roşii şi aurii, precum și şiruri luminoase cu flash-uri.

Întreg centrul va fi acoperit de o umbrelă luminoasă, iar stâlpii din Piaţa Unirii și cei de pe strada Republicii vor fi şi ei împodobiţi.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ședința Consiliului Local Brașov

Alţi 10 brazi ornaţi se vor afla în cartiere, iar pe Drumul Naţional 73 şi pe alte artere importante din oraş vor fi montate ornamente luminoase, informează rasnoveanul.net.

Acces şi patine gratuite

În premieră, odată cu aprinderea ornamentelor de Crăciun, râșnovenii vor avea la dispoziție un patinoar cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, care va fi deschis pe toată perioada sezonului rece.

Potrivit sursei citate, patinoarul va fi deschis de luni până vineri între orele 14.00 – 21.30, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 – 21.30.

Pe perioada vacanţei şcolare (22 decembrie  – 14 ianuarie şi 5 februarie – 11 februarie), programul va fi zilnic, între orele 10.00 – 21.30. Patinoarul nu se va închide nici în zilele de Crăciun şi Revelion, programul fiind pe 24 decembrie şi 31 ianuarie între orele 10.00 – 17.30, iar în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie între orele 16.00 – 21.30.

Alte articole:   Programul teraselor va fi prelungit până la miezul nopții!

Patinele şi accesul pe patinoarul artificial vor fi gratuite pentru toţi iubitorii de patinaj pe baza cărţii de identitate.

Foto: bzb.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate