blog-logo

Mall țărănesc, astăzi, în Şchei

Mall țărănesc, astăzi, în Şchei

Astăzi, 25 noiembrie, de la ora 11.30, până la ora 16.00, are loc un târg mai deosebit cu producători autentici. Târgul are loc în Şcheii Braşovului, pe strada Constantin Lacea nr. 4.

Aici veți găsi o sumedenie de produse, atât din tolba gazdei, cât și puse la dispoziție de alți producători, o parte din ei fiind gospodari înscriși deja în proiectul Adoptă un țăran.

„Hai la târg şi adoptă un ţăran! Mall ţărănesc. Pentru iubitorii de ţărani, de bucate aburinde, de roade ale toamnei, de vin ghiurghiliu şi mai ales, de poveşti spuse la şezătoare, la o felie de plăcintă şi-un pahar de… poftă de viaţă”, spun organizatorii evenimentului.

Producători locali şi de pe alte meleaguri româneşti vor aduce de toate, de la cartofi la murături, plăcinte sau vin, dulceţuri sau pastrame.

Alte articole:   Aproximativ 2.800 de persoane, imunizate, în 24 de ore, la ”maratonul” din spitalele militare

În plus, veți învăța să gătiți sănătos, iar cei mai zeloși pot planta câte ceva pentru la primăvară pentru a crea o frumoasă grădină comunitară.

Intrarea la eveniment este liberă, însă, dacă binevoiți și doriți ca astfel de întâlniri să mai aibă loc, să faceți o mică donație în cutiile special amenajate, bănuți ce servesc exclusiv proiectului Adoptă un țăran!, mai spun organizatorii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate