blog-logo

Echipa de handbal Corona Braşov a primit înapoi punctele luate la „masa verde”

Echipa de handbal Corona Braşov a primit înapoi punctele luate la „masa verde”

Veste excelentă pentru echipa de handbal Corpona Braşov, care a primit înapoi cele patru puncte cu care a fost penalizată de Comisia de Competiţii. În şedinţa care a avut loc vineri la Craiova, Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal a avut pe ordinea de zi şi subiectul acesta, la care preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a avut ocazia să îşi susţină punctul de vedetre, după care s-a supus la vot, Scorul a fost unul clar în favoarea Coronei: 14-1.
Preşedintele Coronei, Liviu Dragomir a declarat că „Federaţia a luat o hotărâre firească ce se impunea într-o astfel de situaţie. Unul dintre argumentele principale pe care le-am prezentat a fost că înaintea fiecărui meci are loc o şedinţă tehnică, la care sunt prezenţi reprezentanţi din partea federaţiei, tocmai pentru a se asigura că totul este aşa cum trebuie să fie. În mod normal dacă observă o neregulă, aceştia trebuie să o semnaleze. Consider că în sport, fiecare meci trebuie câştigat în teren, nu la masa verde. Nu se putea să se dea victorie Coronei în teren, să se valideze un rezultat pozitiv pentru noi, iar ulterior punctele să fie luate. Normal, ne bucurăm că s-a făcut dreptate, nu era normal ce s-a întâmplat şi exista riscul să se creeze un precedent”.
În aceste condiţii, Corona ocupă locul 5, la egalitate de puncte cu CSM Bistriţa, şi la trei puncte de HCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului doi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prefectul Brașovului, eliberat din funcție

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate