Două zile de ninsori și intensificări ale vântului

Două zile de ninsori și intensificări ale vântului

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ninsori, lapoviță şi vânt puternic pentru zonele montane, valabilă de marţi, 21 noiembrie, de la ora 3.00, până miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.00.

Sunt prognozate ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului la munte, iar în nord-vest şi centrul României se anunță lapoviţă şi ninsori.

Potrivit ANM, la munte va ninge moderat cantitativ şi local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

De asemenea, la munte, în special la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90…100 km/h.

Alte articole:   FOTO Steagul Consiliului Județean a ajuns pe cel mai înalt vârf din Munții Alpi

În nord-vestul şi centrul ţării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marţi şi în noaptea de marţi spre miercuri.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate