blog-logo

Arestat după ce și-a tâlhărit datornicul și a încercat să-l răpească

Arestat după ce și-a tâlhărit datornicul și a încercat să-l răpească

La sfârșitul săptămânii trecute, un brașovean a ajuns în arestul Poliţiei Judeţene Braşov, după o tâlhărie comisă asupra unei persoane care i-ar fi datorat bani.

Marius Alexandru G. i-a împrumutat nişte bani unui prieten, iar acesta nu i-a mai înapoiat.

Furios și dorind să-și recupereze banii, acesta, alături de un prieten a plecat în căutarea datornicului, pe care l-a găsit într-o sală de pariuri.

 „L-a găsit la sediul unei agenţii de pariuri, l-a agresat şi l-a scos din agenţie, apoi a încercat să-l determine să urce în maşină, dar bărbatul s-a împotrivit”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Inculpatul a reuşit să-i ia victimei 60 de lei, bani pe care i-a găsit asupra acestuia.

Alte articole:   Maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria” Brașov, de Ziua Armatei Române

În baza probatoriului, sâmbătă, Marius Alexandru G. a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov, care a decis că agresorul trebuie cercetat în continuare în stare de arest preventiv, acuzat fiind de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Prin urmare, a fost emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, însă inculpatul a contestat decizia, urmând ca aceasta să fie soluţionată de magistraţii Curţii de Apel Braşov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.