Un polițist brașovean a cucerit aurul la Campionatul Național de Judo al MAI

Un polițist brașovean a cucerit aurul la Campionatul Național de Judo al MAI

Câștigător al medaliei de aur la ultima ediție a Campionatului National de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, agentul sef principal de politie Remus Radu este polițist la Inspectoratului de Politie Județean Brasov din anul 2005, iar din anul 2008 este luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acesta a concurat la categoria +100 kg, vârsta + 45 de ani si avut de înfruntat 4 adversari, reușind să iasă victorios din toate confruntările.

Medalia câștigata de Remus Radu la concursul individual a contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi, în întrecerea desfăşurată pe echipe.

Polițistul brașovean este deținătorul a 11 titluri de campion  și a unui titlu de vicecampion obținute pe parcursul timpului la această competiție, printre multe altele din palmaresul său de sportiv profesionist care a debutat în activitatea competițională la vârsta de 10 ani, sub tutela Clubului Sportiv Dinamo Brasov.

Alte articole:   Elevii din învățământul general obligatoriu ar putea primi anual 350 de lei pentru uniforme

În prezent acesta deține un rol activ în ședințele de instruire practică pe linie de tactică polițienească pe care polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale le desfășoară în beneficiul celorlalți colegi.  Acestea au drept scop creșterea capacității de răspuns a polițiștilor în situații care presupun folosirea forței și a mijloacelor din dotare și se adresează cu precădere colegilor de la poliția rutieră, ordine publică și poliția transporturi, cei mai expuși la evenimente cu potențial de a degenera în violență.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate