Turneul Național „Cu inima la teatru” – heART ajunge din nou la Brașov

Turneul Național „Cu inima la teatru” – heART ajunge din nou la Brașov

Pe 23 noiembrie, Cuibul Artiștilor le propune brașovenilor o seară de teatru în scop caritabil, în cadrul turneului național „Cu inima la teatru‟ – heART.

Spectacolul va avea loc la Cinema One (Mall Coresi), începând cu ora 19. Intrarea este liberă, iar donațiile strânse pe durata turneului se vor transforma într-o bursă pentru un tânăr artist.

Spectacolul cu care brașovenii vor face cunoștință spune povestea aventurilor noastre cotidiene. Conceput ca o oglindă ce reflectă ceea ce cu toții simțim, „Aventuri contemporane‟ vorbește despre noi, despre tine și despre societatea în care trăim – societate ce ne grăbește uneori mai mult decât am dori și ne face să uităm bucuria lucrurilor mici. „Aventuri contemporane‟ te va pune în situația de a râde și de a reflecta: la sine, la relațiile cu ceilalți, la monotonie și la fericire.

Alte articole:   20.09.2020 - Au fost depistate 1.231 cazuri noi de coronavirus. 83 la Brașov

Din distribuția spectacolului fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia spectacolului îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Aceasta este cea de-a doua ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART, organizat de Cuibul Artiștilor, împreună cu Asociația FRENDS, care se va desfășura între 17 și 29 noiembrie, în 13 orașe din țară.

Prima ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART s-a născut din dorința de a dărui cât mai mult și și-a propus să aducă emoția din Cuib în 10 orașe (inițial) din România. Donațiile strânse s-au transformat în echipamente medicale ce au ajuns la secția de neonatologie a Spitalului Municipal din Câmpina.

Alte articole:   Candidații ALDE Brașov susțin reducerea taxelor și impozitelor locale

Despre Cuibul Artiștilor

Cuibul Artiștilor s-a născut din dorință de a face ca arta să se întâmple. Povestea Cuibului a luat naștere în martie 2015 cu cel mai mare proiect cultural la nivel național, „300 de zile de teatru‟ gratuit, iar de atunci și până în prezent am reușit să oferim câte o oră de emoție și timp petrecut cu ei înșiși pentru 53.000 spectatori. Am produs 20 de spectacole, am jucat de mai bine de 540 de ori și am livrat emoție în peste 19 orașe din țară, dar și și din străinătate.

De mai bine de doi ani, Cuibul Artiștilor oferă interacțiune naturală, spontană cu publicul și, la final, un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp și te face să revii. Prin fiecare spectacol, Cuibul își dorește să transmită celor din sală o experiență unică și irepetabilă, care să le trezească iubirea pentru artă.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieşirea din Vlădeni! Trafic blocat!

Despre Asociația FRENDS

FRENDS este o organizație non-guvernamentală și non-profit, dar și un grup de prieteni pus pe fapte mari. Scopul asociației este de a crea o rețea de centre FRENDS la care oamenii să adere și în care să se dezvolte spre o mai bună pregătire personală și profesioală pentru mediul competitiv de pe piața muncii. Viziunea FRENDS este de a crea un cadru favorabil tinerilor de a se dezvolta, a evolua și performa într-o asociație prietenoasă, precum și de a contribui la îmbunătățirea societății prin proiecte proprii sau realizate la nivel organizațional.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate