Handbal: Victorie clară pentru Corona, la Rapid Bucureşti

Handbal: Victorie clară pentru Corona, la Rapid Bucureşti

Echipa de handbal Corona Braşov a câştigat la scor, 39-27 (18-11) meciul jucat duminică, în deplasare cu Rapid Bucureşti. Chiar dacă gazdele au fost la cârma jocului în primele zece minute ale partidei, şi au condus chiar şi la trei goluri diferenţă, pe parcurs handbalistele Braşovului s-au mobilizat foarte bine şi nu doar că au recuperat handicapul, dar au şi intrat la pauză la vestiar cu un avans de şapte goluri.

În parte a doua a meciului, Corona a arătat parte din ceea ce ar fi trebuit să arate şi în precedentele partide şi a reuşit să îşi treacă în cont o victorie la scor, în urma unui joc în care pe teren au fost trimise toatre jucătoarele care au făcut deplasarea. Pentru Corona au marcat: Tiron 7, Chiper 6, Tîrcă 6, Buceschi 4, Neagu 3, Bloj 3, Tătar 3, Chiricuţă 2, Ciuciulete 2, Tiomescu 1, Bucur 1, Popa 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a declarat că este o victorie de care echipa avea mare nevoie.

„A fost un meci dificil cel puţin în prima lui parte, şi chiar nu credeam că vom ajunge să câştigăm atât de uşor. Fetele s-au mobilizat însă exemplat şi au surprins adversarul cu contraatac şi faza a doua foarte bine realizate. Mă bucură foarte tare faptul că au jucat colectiv, au dat drumul la minge, dar au dat şi la poartă când a trebuit şi au arătat ca o adevărată echipă. De asemenea, e bine că am putut da posibilitatea tuturor jucătoarelor să intre, pentru că e nevoie să fie prezente în joc. Trebuie să remarc poarta, care ne-a ajutat foarte mult şi  a dat mare încredere echipei iar asta a dat atacului aripi. Avem mult de muncit pentru a demonstra că valoarea noastră este alta decât am arătat până acum, şi tot ce îmi doresc este ca după pauza pe care fetele o au, să ne pregătim cum trebuie iar la reluarea campionatului să continuăm de la acest nivel psihologic la care ne aflăm astăzi”, a spus tehnicianul Coronei.

Handbalistele Coronei vor avea liber până în 27 noiembrie, urmînd ca apoi echipa să se reunească şi să combine antrenamentele de pregătire fizică cu cele tehnico tactice.

Alte articole:   Cel mai mare parc fotovoltaic din România, de la Ucea, îşi schimbă patronatul
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap