blog-logo

Tinere surprinse în timpul ”serviciului”, pe podul de la Stupini

Tinere surprinse în timpul ”serviciului”, pe podul de la Stupini

15 de tinere, care practică cea mai veche meserie din lume, au fost prinse în flagrant de polițiștii locali, aflați în patrulare în cartierul Stupini.

Fetele au fost suprinse la „muncă” și amendate cu câte 500 de lei fiecare, pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte” (Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică).

Cele 15 tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, îşi racolau clienţi din rândul şoferilor aflaţi în trafic. Ele se aflau pe podul care duce spre Stupini, în general între orele 20.00 şi 24.00, însă de câteva ori au fost surprinse şi în miezul zilei, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru.

Alte articole:   Rafila: Se poate să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi. În secţiile ATI se simte din nou aglomeraţia

Fetele au primit, în total, 29 de sancţiuni, unele dintre ele cumulând mai multe amenzi, fiind prinse „la treabă” de mai multe ori într-o săptămână.

Foto: theguardian.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate