Piloții Napoca Rally Academy vor prezenta elevilor brașoveni principiile teoretice ale conducerii defensive

Piloții Napoca Rally Academy vor prezenta elevilor brașoveni principiile teoretice ale conducerii defensive

Astăzi, de la ora 12.00, la Centrul Cultural „Reduta”, polițiștii Biroului de Analiza și Prevenirea Criminalității și piloții din cadrul Napoca Rally Academy vor participa la o întâlnire cu elevi din clasele terminale ale liceelor brașovene.

Întâlnirea are drept temă creșterea siguranței rutiere prin familiarizarea viitorilor posesori de permis de conducere cu principiile conducerii defensive.

Activitatea se desfășoară premergător Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor din Accidente Rutiere în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratul Școlar Brașov, Centrul Regional de Prevenire , Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov și Napoca Rally Academy.

Piloți cu experiență din cadrul Napoca Rally Academy vor prezenta elevilor principiile teoretice ale conducerii defensive și le vor împărtăși acestora din experiențele ca piloți de raliu, dar și ca șoferi în traficul de zi cu zi.

„Reprezentanții instituțiilor partenere vor prezenta cazuri particulare cu care s-au confruntat în experiența profesională și vor răspunde, în măsura competențelor, întrebărilor audienței. De asemenea, v-a fi prezentat un scenariu de resuscitare a unei victime din accident rutier”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.

Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație se marchează în 2017, la 19 noiembrie, a treia duminică a lunii noiembrie.

Foto: supergulia.ro

Citește și: http://newsbv.ro/2017/11/16/ofensiv-circuit-defensiv-sosea/

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap