Cine bate ’neaţa, la portiţa ta?

Cine bate ’neaţa, la portiţa ta?

Cine se scoală de dimineaţă ajunge. Aşa şi-au spus şi procurorii DNA, care au descins săptămâna la un şef de la Direcţia de Tineret şi Sport de la Primărie.

Oameni politicoşi, nu l-au deranjat prea tare. Doreau să ştie cam cum s-au făcut contractele pentru clubul Corona pentru echipamente, materiale publicitare, tipărituri. Cică s-au dat preţuri bune pentru Primărie.

Dar nu pentru Primărie, ci pentru omul de afaceri, zice lumea că ar fi cineva din Şchei, care a greblat bănuţii conştiincios, până la ultima leţcaie.

Alte articole:   Sportivii ruşi care au venit la FOTE vor să facă cunoştinţă şi cu... Dracula
Loading...
  1. Dosarul „corona Brasov” era de mult si la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, care evident nu a facut absolut nimic ! Norocul nostru si ghinionul celor care incalca legile, este ca intervine DNA Brasov. E un dosar greu, cu toate infractiunile posibile, care rezulta clar si din hotararile C. L. Brasov. Apropo. in afara de Cernica, nici un consiler local NU a declarat pe declaratia de interese ca, este membru fondator al asociatiei sport club corona Brasov , care evident nu este de utilitate publica si care se obtine numai prin H.G. Felicitari DNA Brasov …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap