blog-logo

Salarii de mizerie pentru cine vrea să culeagă zmeură din Portugalia

Salarii de mizerie pentru cine vrea să culeagă zmeură din Portugalia

Reţeaua EURES, princ are se oferă locuri de muncă în spaţiul comunitar, anunţă că există 300 de posturi in domeniul agricol (pentru recoltarea zmeurei în 2018) in Portugalia.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare – sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, experienta la recoltarea zmeurei sau experienta de munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/luna (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotatie).

Limba straina: Avantaj limba engleza/spaniola/portugheza – cunostinte de baza (dar nu este o cerinta obligatorie).

Persoanele cu domiciliul in judetul Brasov,  care sunt intersate, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, Strada Lunga nr. 1A, camera 9, telefon 0268/416.879, int.115. pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: copie CI/BI; adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate), CV EUROPASS in limba romana. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate