Comisie pentru introducerea Catacombelor Brașovului în circuit turistic

Comisie pentru introducerea Catacombelor Brașovului în circuit turistic

Consilierul local Cristian Macedonschi apropus în plenul şedinţei forului legislativ local din această dimineaţă ca în Catacombele Braşovului să se amenajeze un Muzeu al Braşovului.

În contextul în care se discută aprins pe seama acestui subiect în aceste zile, iar astăzi se împlinesc 30 de ani de când stegarii s-au ridicat în 1987 împotriva tiraniei din Romania, „am solicitat să se dedice aceste catacombe unui Muzeu al Brasovului, in perioada razboaielor si revolutiilor din evul mediu pana in prezent, iar revoltei muncitorilor brasoveni din 15.11.1987 sa i se dedice un loc special in aceasta noua atractie brasoveana”, ne-a delcarat Macedonschi.

In sedinta Consiliului Local a fost propusa infiintarea unei comisii speciale care sa analizeze oportunitatile de a reintroduce catacombele in circuitul turistic al Brasovului.

De asemenea, la propunerea istoricului Marius Oprea, consilierii locali brașoveni au hotărât ca data de 15 noiembrie să fie zi oficială de sărbătoare în municipiul Brașov, în care instituțiile vor arbora drapelul național.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap