blog-logo

Crosul „15 Noiembrie” câștigat de un sportiv kenyan

Crosul „15 Noiembrie” câștigat de un sportiv kenyan

Un sportiv kenyan a câştigat Crosul „15 Noiembrie”, la secţiunea masculin, iar o sportivă de la CSA Steaua a câştigat competiţia feminină.

Evenimentul sportiv s-a desfășurat weekend-ul trecut şi reface anual traseul de 5 kilometri pe care l-au urmat participanţii la revolta anticomunistă a muncitorilor din 1987.

La startul crosului „15 Noiembrie”, au participat 1.200 de persoane, dintre aceştia 610 fiind sportivi de performanţă.

Competiţia masculină a fost câştigată de Nelson Cherutich (kenyan legitimat la Benedek-Team), urmat de Hillary Kimaiyo (kenyan legitimat la Benedek-Team) şi de Marian Coman (CSA Steaua Bucureşti).

Pe podiumul competiţiei feminine au urcat Roxana Bîrcă (CSA Steaua București), urmată de Cristina Simion (CSA Steaua Bucureşti) şi de Paula Todoran (CSM Zalău).

Alte articole:   Centrul Cultural Reduta pregătește de Ziua Universală a Iei o expoziție de costume populare la Coresi Shopping Resort

Premiile au fost de 2.500 de lei pentru primul loc, 1.500 de lei pentru al doilea loc, respectiv 1.000 de lei pentru al treilea loc.

Au fost acordate şi câteva premii speciale: Ilie Cioca, de 72 de ani, pentru cel mai vârstnic alergător, Pall Elisabeta, de 67 de ani, pentru cea mai vârstnică alergătoare).

Un premiu simbolic a primit Alin Petric pentru că s-a născut pe 15 noiembrie 1987.

Foto: Monitorul Expres

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate