blog-logo

Gimnastică: Nora Spulber, bronz la Cupa României

Echipa de gimnastică ritmică a clubului sportiv Transilvania Brașov a participat la Cupa României și la Campionatul Național de Ansambluri. Micuțele gimnaste de la Transilvania au avut evoluții foarte bune la competiția ce s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Nora Spulber a fost vedeta delegației brașovene, ea reușind să cucerească medalia de bronz la categoria Mica Gimnastă (6 ani) la Cupa României. Ansamblul clubului brașovean, care a participat la categoria mica gimnastă și le-a avut în componență pe Dalina Ungureanu, Nora Spulber, Raluca Gafton, Denisa Ivașcu, Bianca Nastasa și Teodora Olteanu, a ocupat poziția a șasea în cadrul Cupei României.

Ansamblul de categoria a IV-a, din care au făcut parte Izabela Vîrnă, Florina Radu, Patricia Cabuz, Daria Ceban, Raluca Gafton și Bianca Nastasa s-a clasat pe locul șapte în cadrul Campionatului Național de Ansambluri.

Alte articole:   15 șoferi drogați la volan, prinși de polițiști, în Poiana Brașov, în perioada 1-4 iulie

Micuțele sportive din Brașov au avut parte de o galerie extrem de gălăgioasă, formată din părinți. Aceștia și-au făcut tricouri speciale cu mesaje de susținere pentru gimnastele de la Transilvania. Clubul de sub Tâmpa le mulțumește părinților pentru susținere și le promite că va asigura toate condițiile pentru ca fetele să poată progresa și să facă în continuare performanță.

Clubul Sportiv Transilvania a primit și diploma de excelență din partea Federației Române de Gimnastică Ritmică, pentru interesul manifestat în promovarea și susținerea gimnasticii ritmice de performanță.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov