Campanie de marketing de succes la RATBV. Cu cât au crescut vânzările de abonamente?

Campanie de marketing de succes la RATBV. Cu cât au crescut vânzările de abonamente?

Campanie de marketing cu un succes neaşteptat al RATBV SA. După cum am anunţat, firma de transport public din municipiu a oferit 40 de bilete gratuite la cele zece spectacole ce vor avea loc pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” cu ocazia Festivalului Internaţional de Dramaturgie din Braşov.

Puteau obţine aceste bilete gratuite primii care se prezentau în cursul zilei de vineri dimineaţă la casele de bilete şi cumpărau abonamente pentru cel puţin o lună.

„RATBV S.A. a vândut cu circa 10% mai multe abonamente lunare în cursul zilei de vineri, pe toate liniile, comparativ cu ziua de vineri a saptamanii anterioare. Este evident faptul ca demersul nostru, realizat cu sprijinul conducerii Teatrului „Sica Alexandrescu”, careia ii multumim si pe aceasta cale, a fost bine primit de brasoveni. A fost un semnal bun pentru noi si vom analiza posibilitatea desfasurarii si altor campanii de acest fel sau asemanatoare. Am dovedit inca o data faptul ca RATBV S.A. este conectat la evenimentele orasului si, in general, la tot ce inseamna comunitatea brasoveana. Nu in ultimul rand, nu putem trece cu vederea bucuria pe care au aratat-o cei care, asteptandu-ne intr-un terminal sau altul, au primit invitatiile la Festivalul de Dramaturgie”, a declarat, pentru newsbv.ro, Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA Braşov.

Alte articole:   Incendiu la o șură, care s-a extins la casă
Loading...
  1. mare mincinos vorbitoru asta…pai ca ce a comparat de si-a dat seama ca au crescut vanzarile de abonamente?

    Reply
  2. degeaba, platim abonamente, autobuzele intarzie, dimineata e groaznic cu copiii dupa noi, si de multe ori, din autobuzele mici, ridica din umeri soferii cand ramai in statie. Mergem pe jos sau cu taxiul. La golanasi si colorati nu le face nimeni scandal ca nu au bilet, daca ma prinde pe mine sau un elev amarat de 16 ani, i se da amenda obligatoriu.
    Rusine RAT.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap