Dacă e duminică, e protest la Prefectură împotriva hoţiei

Dacă e duminică, e protest la Prefectură împotriva hoţiei

„Vor să subjuge justiția. Adică să fie ei deasupra legii. Ei și interlopii care-i protejează, adevărații trădători ai acestei societăți. Ce șansă să ai tu la o justiție corectă, dacă ei fură de 27 de ani și vor să se scape prin legile date de ei.

Vor să schimbe codurile fiscale pentru că după ce au dat pomenile din campania electorală și-au dat seama că n-au bani la buget. Acciza pe carburant o simțiți? E pâinea mai scumpă? Dar iaurtul? Dar un dulap? Dar o bere? Rata la apartament e mai mare? Normal că e. O să fie și mai «scumpe» toate când o să ne scadă salariile (irelevant că suntem bugetari sau privați)

Vrem aeroport la Brașov? Păi nu îl vom avea niciodată din banii noștri locali, cât timp ei centralizează banii prin «revoluția fiscală». De ce o fac? Ca să supună și primarii. Vrei să îți continui investiția la Aeroport băi brașovene care ești din alt partid decât PSD-ALDE? Da! Păi, atunci fă non-combat la alegerile locale și parlamentare și prezidențiale viitoare.

Veți vedea că adevărata miză e să îmbogățească primăriile PSD, să le sărăcească pe TOATE celelalte și la următoarele alegeri tot ei vor ieși câștigători! Nu trebuie să-i lăsăm!

Duminica asta la ora 18.00, la Prefectură, ne strigăm dorința de a avea un viitor bun! Un viitor demn, un viitor în care stăm drepți și cu fruntea ridicată!”, scrie Radu Hossu, unul dintre organizatorii protestului, pe Facebook.

Alte articole:   Lucian Mândruță, mesaj către PNL Brașov, în scandalul Kadas
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.