blog-logo

Braşovenii sunt din nou în stradă, împotriva hoţiei

Braşovenii sunt din nou în stradă, împotriva hoţiei

Peste 800 de braşoveni sunt la această oră în stradă, protestând împotriva modificării legilor justiţiei, dar şi împotriva corupţiei.

Pe lângă lozincile deja consacrate – : „Uniți, salvăm,toată România!”,„România, trezește-te!”, „PSD, ciuma roșie!”, „Justiţie, nu corupţie!”, „Nu vrem, să fim, o naţie de hoţi!”, astăzi oamenii cer „Jos labele de pe Justiţei!”.

Președintele Asociației Pro-Democrația, Ionuț Țața, care a participat la protest, a susținut că ”oamenii vor continua să iasă în stradă pentru că România este guvernată în continuare imprevizibil, neplanificat, iar legile se schimbă de la o săptămână la alta”.
Protestatarii au plecat apoi în marș spre Piața Sfatului, deplasarea făcându-se pe trotuar până la Livada Poștei, după care pe str. Mureșenilor pe o bandă de circulație până în Piața Sfatului. Aici, după ce au păstrat un moment de reculegere în memoria muncitorilor care au participat la Revolta din 15 Noiembrie 1987, au început să scandeze în fața sediului PSD lozinci printre care „PSD-ciuma roșie”, „Dragnea, la DNA”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”, „Legi corecte, nu pentru corupți”, „Hoții”.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Aproape 500 de manifestanți care au mai rămas în Piața Sfatului s-au deplasat, ulterior, până în fața Prefecturii, unde manifestația s-a încheiat. Acțiunea de protest a fost neautorizată și s-a desfășurat fără incidente.

Foto: Dan Kulcsar

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate