blog-logo

D’ale carnavalului, marca Kadas. Ghici cine e purtător de cuvânt la Spitalul Județean

D’ale carnavalului, marca Kadas. Ghici cine e purtător de cuvânt la Spitalul Județean

Scriam cu ceva timp în urmă că individul care se crede maestrul combinațiilor PNL -PSD, pe mâna senatorului de tristă amintire, Florin Orțan, iar aici l-am numit pa Andi Kadas, cel care crede că stăpânește universul că se joacă de mogului în media, are interese pe tot ce înseamnă banul public.

A tunat și a fulgerat la Direcția pentru Protecția Copilului. Acolo este cel mai gros buget public. Nici pe de parte, Spitalul Clinic Județean de Urgență nu l-a lăsat indiferent, că doar de-aia cotizează Consiliul Județean Brașov o căruță cu bani.

Așa se face că, pentru o mai bună comunicare cu mass-media, subordonata politic a lui Kadas (împănată în structura PNL Săcele), dar şi angajată la televiziunea unde execuţiile mediatice nu mai apar decât online, că acolo se emite un doliu general de câteva zile, Diana Goşman a ajuns să se ocupe de „comunicarea” cu presa.

Alte articole:   Reorganizare la PMP Brașov. „No, hai!”, pe mâna vechilor pediști

Evident, a avut parte de preselecţii, selecţii, analiză de dosare şi toate cele. Tot întâmplător, patronul său se ocupă şi face şi desface „sănătatea” din Braşov…

Distribuie dacă îți place!
  1. Oribil. Sperăm ca DNA Brasov este la curent. Dacă nu , va fi. Salariul doamnei ar fi oricum cea mai mică furăciune marca Kadas. Cacofonie din fabricație.
    Cum mama naibii să fii moderator ( !!!!) și sâ fii și secretar de partid și purtător de cuvânt, plătit cu bani publici???? Ăștia chiar cred că suntem toți tâmpiți? Când Dumnezeu vrea să te piardă, ïntâi îți ia mințile!

    Reply
  2. La pârnaieeeeeeeeeee!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.