Degustare de vinuri românești, la Brașov

Degustare de vinuri românești, la Brașov

Cea de-a V-a ediție a târgului de vinuri Transylvania Wine Fair 2017, își deschide, astăzi porțile, la Brașov Business Park.

Până duminică, cei prezenți vor avea șansa de a degusta cele mai bune vinuri de pe piață, de a fi la curent cu noile produse și de a achiziționa vinurile preferate la prețuri speciale.

Pe lângă degustările obișnuite de la standurile expozanților, vizitatorii vor avea parte de o serie de „evenimente în eveniment”, precum masterclass-uri, show-uri culinare și concerte.

La acest eveniment participă producători, importatori şi distribuitori de vinuri, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată, produse culinare, trabucuri şi tutun, accesorii pentru vinuri, reviste şi blogguri de specialitate.

Biletul de intrare este de 30 de lei, bani pentru care vizitatorii pot degusta vinuri de la 20 de producători din România.

În timpul evenimentului, organizatorii facilitează întâlnirile dintre reprezentanții HORECA și producătorii / distribuitorii de vinuri prin amenajarea în premieră a unei zone private „Business Lounge”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.