blog-logo

Femeile de afaceri ale Brașovului aniversează două decenii de activitate

Femeile de afaceri ale Brașovului aniversează două decenii de activitate

AFAFCI (Asociația Femeilor de Afaceri și Conducătoare de Întreprinderi) Brașov, membră CAFA (Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri) România, se pregătește de aniversarea a 20 de ani de activitate.

Evenimentul festiv se va desfășura în data de 10 noiembrie 2017, începând cu ora 18.30, la Restaurantul Belvedere Events Center din Brașov.

Participanții vor avea parte de momente de socializare, muzică bună, distracție, tombolă, multe surprize plăcute, precum și minute „incendiare”, prin spectacolul de excepție pregătit cu dedicație acestei aniversări speciale. Este ocazia perfectă pentru membrele AFAFCI Brașov de a mulțumi tuturor pentru încrederea, sprijinul și implicarea acordate organizației în desfășurarea activităților sale pe parcursul a două decenii.

Alte articole:   13 urși au fost prinși și relocați din orașul Brașov, în 3 ani

Organizația este continuatoarea Asociaţiei Femeilor Manager din Braşov, având o experienţă de 20 de ani în proiecte comunitare, atât ca organizator, cât şi ca partener.

Scopul înființării organizației este crearea cadrului organizatoric pentru femeile de afaceri și femeile conducătoare de entități economice din județul Brașov în vederea realizãrii ideilor și acțiunilor care să conducă la promovarea membrelor și a firmelor conduse de acestea. De asemenea, s-a dorit integrarea asociației în parteneriatul public – privat în vederea susținerii intereselor mediului de afaceri din România.

Un alt obiectiv al AFAFCI Brașov se referă la contribuția prin intermediul membrelor și activitățile desfășurate, la dezvoltarea comunității locale și la sprijinirea initiațivelor acesteia.

Alte articole:   Universitatea Transilvania, în clasamentul internațional Times Higher Education Impact Ranking 2023

Astfel au fost lansate programe de succes, care s-au dovedit exemple de bune practici în mediul economic și nu numai.

Printre cele mai de apreciate proiecte este „Femina Vip Braşov”, care a fost recunoscut şi la nivel european, fiind menţionat într-un studiu de caz al Comisiei Europene publicat în anul 2010.

Un alt proiect important în viaţa comunităţii braşovene a fost „Liderii de mâine Brașov”, un model de parteneriat  între membrii  societăţii  civile  şi instituţiile administrative.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate