blog-logo

Braşoveanul care a încercat să-şi omoare soţia şi şi-a torturat psihic propiul copil a fost condamnat definitiv

Braşoveanul care a încercat să-şi omoare soţia şi şi-a torturat psihic propiul copil a fost condamnat definitiv

Constantin Botoş, şi-a primit sentinţa de 5 ani şi 11 luni de închisoare pentru tentativă de omor, şantaj şi rele tratamente aplicate minorului, marți, de la magistrsaţii Curţii de Apel Braşov.

Braşoveanul care şi-a înjunghiat soţia în cap şi torace, după ce a ademenit-o în cursă fotografiindu-l pe băieţelul lor cu frânghia de gât, făcând-o să creadă că-l va omorî, a fost condamnat definitiv,  la 5 ani şi 11 luni de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de tentativă de omor, şantaj şi rele tratamente aplicate minorului.

În primă instanţă, Tribunalul Braşov stabilise o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare, întrucât fusese achitat pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Alte articole:   Un adolescent de 16 ani ar fi tras cu arma într-un alt șofer, după o șicanare în trafic (VIDEO)

Sentinţa de marți a Curţii de Apel Braşov este definitivă, iar din pedeapsă va fi scăzută perioada petrecută de inculpat în stare de reţinere şi arest preventiv, respectiv din 9 noiembrie 2016 – la zi.

De asemenea, judecătorii au dispus confiscarea specială a următoarelor bunuri: briceag, cuţit cu mâner alb, baston telescopic, spray paralizant, două cuţite şi o sticlă cu alcool.

Fapta s-a petrecut în urmă cu un an, când bărbatul fusese părăsit de soţie, iar pentru a o determina să se întoarcă la el a legat o frânghie de gâtul micuţului, l-a fotografiat şi a postat imaginile pe o reţea de socializare. Speriată, femeia a mers să vadă ce i s-a întâmplat copilului, moment în care a înjunghiat-o cu un cuţit.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate