blog-logo

Un individ beat, înarmat cu un briceag, a dat buzna într-o cameră de hotel

Un individ beat, înarmat cu un briceag, a dat buzna într-o cameră de hotel

Polițiștii din cadrul Poliției Predeal au fost sesizați zilele trecute, după miezul nopţii, că un bărbat, cazat la o unitate hotelieră din stațiune, a pătruns, prin forțarea ușii, într-o cameră din hotel și a amenințat ocupanții camerei.

„Polițiștii, care s-au deplasat cu rapiditate la locul producerii evenimentului, au identificat un bărbat de 39 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a forțat ușa unei camere, ocupată de mai mulți elevi cazați în hotel și le-a adresat acestora amenințări cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un briceag. La ieșirea din cameră, bărbatul a adresat amenințări și unui cadru didactic, în grija căruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar în urma zgomotului produs de forțarea ușii”, au precizat oamenii legii.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.