blog-logo

Acuzat că a violat o fetiță de 12 ani, arestat după un an de căutări

Acuzat că a violat o fetiță de 12 ani, arestat după un an de căutări

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Comăna, judeţul Braşov, a fost arestat preventiv, după un an de căutări, fiind acuzat că a violat o pe fetiţă în vârstă de 12 ani a familiei cu care împărţea curtea gospodăriei.

Totul s-a petrecut în urmă cu un an, când într-una din zile, fetița, din cauză că în locuința ei era foarte frig, a mers la vecinul ei și l-a rugat să o lase să se încălzească.

La un moment dat, bărbatul a forțat-o pe minoră să facă sex, i-a dat 10 lei și i-a cerut să nu spună nimic, nimănui.

Panicată, micuţa nu a spus nimic despre viol. Dar, după un timp i-a povestit totul mamei sale, iar femeia a sesizat Poliţia, însă bărbatul a fost de negăsit și a reușit să fugă din țară.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

După câteva luni s-a întors și a stat ascuns la o stână din Făgăraș. Acum, anchetatorii l-au identificat, l-au reținut și l-au propus pentru arestare.

Un judecător de drepturi și libertăți a emis mandat pentru 30 de zile, sub acuzația de viol, dar inculpatul, nemulțumit, a contestat hotărârea, notează BrasovTv.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul recunoaște că a întreținut relații de natură sexuală cu fetița, dar a afirmat că totul s-ar fi întâmplat cu consimțământul și la inițiativa minorei, aspecte contrazise însă, de expertiza medicală efectuată în dosarul penal deschis în acest caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate