blog-logo

Corona Braşov are meci greu la Roman

Corona Braşov are meci greu la Roman

Echipa de handbal Corona Braşov va juca luni, de la ora 18.00, în deplasare cu CSM Roman. Aflate în situaţia în care au pierdut inexplicabil la Galaţi şi apoi, la masa verde, alte patru puncte la Galaţi.

Echipa antrenată de Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu este obligată să câştige toate cele trei puncte, luni, la Roman, pentru a nu se îndepărta de plutonul echipelor care se bat pentru un loc pe podum.

„Roman vine după trei înfrângeri şi va fi foarte determinată”

Antrenorul Costică Buceschi a declarat că partida este cu atât mai grea cu cât formaţia din Roman vine după trei înfrângeri consecutiv.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

„Va fi un meci dificil pentru că, atât noi, cât şi ele venim după câteva înfrângeri. Ştim prea bine că nimeni nu îşi doreşte să piardă contactul cu echipele aflate în prima parte a clasamentului, astfel că este o luptă foarte mare meci de meci şi sunt sigur că aşa va fi şi la Roman. Ele au trei înfrângeri la rând, şi în mod sigur vor fi extrem de determinate”.

Speră să recupereze din jucătoarele cu probleme medicale

Tehnicianul Coronei  a mai adăugat că speră ca până la ora partidei să se rezolve mare parte din problemele medicale apărute în ultima vreme.

„Sper ca problemele pe care noi le-am avut în lot să se rezolve pentru că s-a simţit lipsa fetelor care nu au jucat, dar în acest moment îmi este greu să spun pe câte dintre cele care au lipsit ultimele meciuri ne vom putea baza. Pe lângă Buceshi, Tătar şi Chiricuţă, care se află în  recuperare, a mai apărut şi o indigestie la o parte dintre fete, dar cu toate acestea sperăm ca la ora jocului să avem în teren o echipă care să se poată bate cu succes pentru victorie. Normal, ne dorim foarte cele trei puncte de la Roman şi avem mare nevoie de ele pentru a  putea privi ceva mai liniştiţi la etapele care urmează”.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Victorie pentru Corona 2 la Râmnicu Vâlcea

În altă ordine de idei, echipa de divizia A a Coronei a câştigat cu 31-30 (15-14) în faţa celor de la National Ramnicu Valcea. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 10, Bucur 6, Lopătaru 6, Căprar 4, Corban 3, Lăcătuş 2.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.