blog-logo

Marius Dunca, reprezentantul UE în conducerea Agenției Mondiale Anti-Doping

Marius Dunca, reprezentantul UE în conducerea Agenției Mondiale Anti-Doping

Braşoveanul Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, a fost desemnat ca reprezentant al Uniunii Europene în Consiliul de Administrație (Foundation Board) al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).

Desemnarea s-a făcut pentru un mandat de 3 ani, până la 30 iunie 2020. Pentru România este o premieră să reprezinte Uniunea Europeană în Consiliul de administrație al WADA. Marius Dunca își va începe mandatul la întrunirea Consiliului de administrație de la Seul (Coreea de Sud) din data de 16 noiembrie 2017.

„Este o onoare și o mândrie să reprezint Uniunea Europeană, implicit și România, la acest nivel. Am militat și militez pentru un sport curat și pentru combaterea oricăror practici care pot afecta în mod negativ sportul. Performanța se obține în urma multor ani de muncă și a numeroase sacrificii care nu ar trebui să fie umbrite de dopaj. Lupta anti-doping este lupta tuturor celor implicați în sport și, din respect, pentru sportivi avem datoria să depunem toate eforturile pentru a preveni și combate practica dopajului. Mulțumesc tuturor celor care au susținut candidatura României pentru această poziție și vă garantez că voi reprezenta cu cinste, profesionalism și responsabilitate Uniunea Europeană în Consiliul de administrație al Agenției Mondiale Anti-Doping” a declarat Marius Dunca, ministrul Tineretului și
Sportului.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate